Новини

EнгВю Системс пусна 7 версия на Package & Display Design Suite

Дата

16 май 2019

Tema

Sirma Group

EнгВю Системс пусна 7 версия на своя водещ продукт Package & Display Design Suite

В първата седмица на май EngView Systems пусна дългоочакваното голямо софтуерно обновление на своя водещ CAD / CAM софтуер за структурно проектиране на кутии и POP / POS дисплеи. EngView Packaging Suite 7 вече предлага широка гама от инструменти, които ускоряват и автоматизират ежедневните задачи на проектанти, графични дизайнери, производители на щанци и търговци, които участват в създаването, комуникацията и производството на опаковки.

Георги Маринов, изпълнителен директор на EngView Systems коментира ползите, които новата версия ще донесе на дизайнерите и производителите на опаковки. “Версия 7 ефективно подобрява работата на специалистите създаващи опаковки в областта на структурното проектиране, 3D моделирането, представяне на дизайнерските проекти и оптимизацията на производствения цикъл.”

Нововъведенията във Версия 7

По-лесно параметрично чертаене

Чрез drag-and-drop на параметрични компоненти потребителите могат да създават параметрични структури, които да използват многократно след това. Също така могат да съчетават техники на чертане (конвенционални, с компоненти и параметри) за постигането на по-висока ефективност и бързина.

На дизайнерите на стелажи, които са ползвали Adobe Illustrator досега и са свикнали да чертаят в едно работно поле, Версия 7 предлага подобна възможност и в CAD системата си. Разработват се всички части на стелажа в един общ чертеж, в който цялата гъвкавост на софтуера помага за улесняването на иначе така сложния процес – през цялото време дизайнерът има достъп до всички елементи, може да ги клонира, „залепва“, ротира, модифицира и асемблира. Версия 7 е налична в 64-битов вариант, което помага за подобряване производителността на софтуера при работа с големи файлове и няколко дизайна.

Разширена интеграция с Adobe Illustrator

Новата версия допълнително автоматизира пред-производствения процес, като дава възможност на потребителите да създават готови оптимизирани файлове за рязане и печат директно от Adobe Illustrator. Интеграцията между графичната и CAD системи позволява да се ползват всички функционалности на двете системи едновременно. Така потребителите създават единичен графичен дизайн върху 2D структурата и нейната визуализация в 3D, и след това генерират файл с висока резолюция за печат и рязане. За да улесни комуникацията с крайните клиенти и да съкрати времето за одобрение, новата версия предлага нови формати за експортиране за споделяне на 3D модели в уеб браузър.

Предлагайки над 100 нови параметрични дизайна, към обширната библиотека на EngView на преоразмеряеми структури за сгъване на картон, велпапе, ICB, PVC и други листови материали, Package & Display Design Suite е предпочитаният софтуер за дизайнери и производители.

Онлайн решение за персонализирани опаковки packGATE

Версия 7 предлага далеч повече от проектиране на опаковки и дизайн. Софтуерният пакет включва платформата web-to-pack, packGATE, която помага на производителите да изработват персонализирани опаковки чрез онлайн поръчки. Клиентите имат персонално брандиран уеб магазин, където потребителите могат да изберат вид на кутията, да нанесат разммери, и видят 3Д проект на опаковката. PackGATE предлага персонализация в реално време с векторни графики и довършителни ефекти. Потребителите избират количество и изпращат поръчката си онлайн. По този начин производителите могат да получат постоянен поток от поръчки за производство на опаковки, да оптимизират и използват максимално капацитета на своите мощности за дигитален печат.

„Радваме се, че преди две години взехме правилното решение да инвестираме в онлайн платформа за създаване на опаковки. Нашата цел беше да помогнем на производителите да оптимизират своите дигитални канали, като получат постоянен поток от поръчки 24/7 ”, коментира Валентин Вачков, продуктов мениджър на packGATE.

EngView Packaging Suite е софтуерно решение, което увеличава ефективността на специалистите в различни индустрии, създаващи опаковки, оптимизира производствените процеси и помага на производителите да използват новите дигитални възможности.