Новини

ЕнгВю Системс и ARISTO със съвместно опаковъчно решение

Дата

17 юни 2016

Tema

Sirma Group

ЕнгВю Системс София АД сключи партньорски договор с ARISTO Graphic Systeme GmbH & Co. KG, водещ германски производител на многофункционални плотери.

aristo-EVdesigner

Двете компании представиха съвместното си решение на тазгодишното издание на световното изложение на печатарската и опаковъчна индустрия “Друпа”. В резултат на това сътрудничество режещите плотери на Аристо ще се предлагат със софтуера на ЕнгВю за управление на процеса по създаване на опаковки и дисплеи. С новото име Aristo Designer, CAD/CAM системата ще предлага иновативна технология за конструиране на кутии и дисплеи, посрещайки нуждите на бързо променящата се опаковъчна индустрия.

Изпълнителният директор на ЕнгВю Системс, Георги Маринов коментира: „Изключително удовлетворен съм, че след дългогодишно успешно партниране с АРИСТО, ние предприехме следващата стъпка от развитието на нашето сътрудничеството. Уверен съм, че продуктовата интеграция е правилното решение за двете страни, и ще предостави на клиентите цялостна и гъвкава система за производство на опаковки и дисплеи, като намали разходите за изработването на множество прототипи.

Aristo Designer се предлага с библиотека от параметрични дизайни и компоненти, които предоставят възможност за бързо и лесно моделиране на структурни дизайни, запазвайки функционалността на класическите методи на чертане. Модулът за 3D визуализация дава възможност за окончателна технологична проверка на разработената структура преди да се пристъпи към нейното изрязване. Интеграцията с Adobe Illustrator улеснява създаването на графичното оформление и подпомага навременната комуникация между графичните и структурните дизайнери. Системата предлага САМ модул за директна комуникация с режещата машина като генерира оптимален път на рязане и свързване с машината.