Новини

EngView Systems разширява пазарите си в Източна Европа и Азия

Дата

14 окт 2015

Tema

Sirma Group

EngView Systems, втори бранд в света в CAD/CAM решенията за опаковки, разширява пазарите си. Компанията на Сирма Груп е специализирана в създаване на софтуер за опаковки и видеоизмерване.

От компанията обявиха за наскоро сключени споразумения за партньорство с водещи компании в графичните и опаковъчни технологии. Grafik.net, Хърватска, ще бъде дистрибутор на софтуера Package & Display Designer Suite за Хърватска, Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия, Черна гора, Косово и Макeдония, а две индийски компании SPMS Graphics и TechNova India, позиционирани в Мумбай, ще обслужват клиенти в Шри Ланка и Бангладеш. Вече е факт и новото партньорство с китайската компания Ann-Xun, която предлага на китайския пазар софтуера в цялостно решение с плотерна система за производство на малки серии опаковки.

Софуерът на EngView Systems е система за проектиране и производство на опаковки и POP/POS дисплеи, като последната версия 6 току що излезе на пазара. От 2007 година EngView Systems е бизнес партньор с Heidelberg Druckmaschinen AG – световният лидер в печатарската индустрия. Модули от софтуера на ЕнгВю са интегрирани в основната workflow система на Heidelberg Signa Station, а основния CAD/CAM продукт е част от портфолиото на немския гигант.

Другият вертикал на дружеството е високо специализиран софтуер за видео измерване, който има широко приложение в контрола на качеството и се използва от над 3 000 компании по целия свят, измежду които има и производители за марки като Apple и Cartier.

Освен в София, компанията разполага и със собствени офиси в Сао Пауло, Бразилия и Монреал, Канада. Новите регионални партньори на EngView Systems се присъединяват към вече изградената дистрибуторската мрежа на компанията на шест континента.