Новини

Сирма представя Интелигентното предприятие на Tech of Tomorrow

Дата

17 апр 2018

Tema

Sirma Group

Сирма Груп Холдинг АД е генерален спонсор на технологично събитие на Клуб Инвестор БГ - Tech of tomorrow 2018. То се провежда на 17.04.2018, в Кепитал Форт, София. Сред презентаторите на събитието са Цветан Алексиев, изпълнителен директор на холдинга и Атанас Киряков, изпълнителен директор на Онтотекст АД.

Събитието Tech of Tomorrow ще събере над 150 представители на бизнеса, мениджъри на компании от широк кръг индустрии, консултанти и водещи експерти, които ще участват в дискусия на тема “Изкуствения интелект в корпоративния свят”. Осем експерта в областта на софтуерната индустрия ще говорят за многофункционносттта и широкия спектър за приложения на изкуствения интелект, и как различните индустрии могат да повишат ефективността, подобрят процесите си, оптимизират разходите и намерят нови източници на приходи. Ще се споделят конкретни примери за приложения на ИИ в световни компании в областта на медиите, издателския бизнес, пазарната информация, фармацията индустриалните приложения и др.

Темите за дискусии са: “Как една компания да се превърне в интелигентна?”, “Data Mining & Data Analytics – колко важни са данните за развитието на една компания?”, “Компании, които не се страхуват да инвестират в новите технологии”, “Достатъчно умен ли е изкуственият интелект за бизнеса?”, “Сектори, които показват ползите от използване на изкуствен интелект”.

Нашите колеги ще споделят знанията и опита си в превръщането на една компания в интелигентна, те ще говорят за важността на данните за развитието на една компания, и очертаят успешните стратегии за въвеждането на изкуствен интелект и превръщането на организациите в Интелигентни предприятия. През 2017 година участниците в ежегодното събитие на Клуб Инвестор Бг, проведено под името Disruptive Technologies, обсъждаха новите технологични тенденции, които трансформират бизнеса, и техния отпечатък върху българския пазар.

Повече информация за събитието тук.