Новини

S&G Technology Services партньор на Temenos Group

Дата

6 апр 2016

Tema

Sirma Group

Картинка

S&G Technology Services Ltd, част от Сирма Груп Холдинг АД, подписа договор за европейски Сървис партньор с Теменоссветовен лидер и доставчик на софтуер за банки и други финансови институции. Новото партньорство на S&G Technology Services, разширява портфолиото от финасови решения на Сирма Груп, предлагайки пълната гама от технологични услуги на водещите световни софтуерни разработчици за финасовия сектор.

“Използвайки синергията на групата, S & G Technology Service ще максимизира експертизата на компаните от холдинга. Множество разработки и продукти на Сирма са отличени с награди за иновационни решения в новите канали, защитени уеб приложения, системи за плащания, мобилни приложения и т.н.”, каза Фабрис Гутеброз, управляващ директор на S & G Technology Services Ltd.

Новите и съществуващи клиенти на Теменос, ще могат да се възползват от експертизата в две различни посоки: – първата от тях е основната банкова интеграция, където ще се прилагат по-задълбоченото познаване на компонентите от интеграционната рамка и сродните ESBs (enterprise service bus). Това ще позволи на банките да намалят разходите и времето на интеграция. – втората посока „Развитие на електронни канали“, ще предложи достъп до пул от експерти, обучени и сертифицирани за банковите решения на Теменос (Edge connect UXP, TCIB и TCMB).

Партньорите на Теменос следват същата строга процедура при интегриране на решенията и безкомпромисно качество на процесите. Разширените екипи, предлагат целият спектър от технологични услуги на клиентите на Теменос. Те ще се възползват от предимствата на code-free интеграцията и оптимизираното взаимодействие през дигиталните канали. Дигитализацията в сектора спомага за трансформиране бизнеса и осигуряване на конкуренти предимства на променящите се пазари.

За S & G Technology Services Ltd

S & G Technology Services ООД е основана през 2012 г., и е съвместно предприятие на Сирма Солюшънс, част от Сирма Груп Холдинг. Групата е водещ доставчик на информационни технологии, ИТ консултантски услуги и системна интеграция в Югоизточна Европа. Компанията предлага технологични услуги на банките, помагащи за успешна адаптация в новата цифрова среда. Това от своя страна води до идентифициране и въвеждане на различни по мащаби решения за технологична трансформация.

За повече информация: http://www.sngservices.co.uk/

За Temenos Group AG

Temenos Group AG (SIX: TEMN) със седалище в Женева, е водещ световен доставчик на софтуер за банки и други финансови институции. Решенията помагат на индустрията да трансформира бизнеса си и адаптира в динамично променящите се пазари. Над 500 милиона банкови клиенти, над 2000 фирми по целия свят, включително 38 от 50-те водещи банки, ползват решенията на Temenos.

За повече информация: http://www.temenos.com/en/