Новини

S&G Technology Services със 78% ръст през 2018

Дата

18 дек 2018

Tema

Sirma Group

През 2018, S&G Technology Services диверсифицира своята клиентска база и установи стабилен и нарастващ поток от продажби и приходи. Заетостта на екипа бе над 95% през годината, чрез което бе постигнат ръст от 78% на оборота и 400% на печалбата, в сравнение с 2017 година.

Чрез своята работа с банки от I и II ешелон в цяла Европа през годината (Ирландия, Люксембург, Великобритания, България), S&G установи и засили своята репутация за съвършенство при интегрирането основни банкови системи и взаимодействието с тях. Компанията обогати портфейла от иновативни проекти, като например успешното завършване на новата напълно интегрирана мобилна апликация за ОББ (част от KBC Group), ранното внедряване на Open Banking за T24 съвместно с Temenos, които спомагат за превъръщане на S&G в предпочитан европейски консултант за постигане на дигитална трансформация и съответствие.

S&G понастоящем разраства своя екип от опитни старши професионалисти, както в размер (чрез нови назначения), така и в дълбочина (чрез операции от консултиране на организационната инфраструктура до техническо внедряване) и ширина (чрез увеличаване на своята експертиза). Това ще позволи на дружеството да капитализира своите чудесни лични взаимоотношения и репутация, изградени с много банки на групово и местно ниво, с много CIO, глобални организационни архитекти и среден мениджмънт.

“През 2019, ние ще продължим да доставяме водени от принципа на растеж без компромис в качеството. Нашите текущи заявки вече показват 100%-на заетост през първото тримесечие на 2019 година, докато силните продажби дават индикации сходно второ тримесечие на 2019 година и нататък. Следователно може уверено да се стремим към ръст на оборота от 50% през 2019 година”, сподели Фабрис Гутеброз – Управител на S&G Technology.

S&G Technology Services Ltd (S&G) е дъщерно дружество на Сирма Груп Холдинг АД, базирано във Великобритания, с основни продукти и услуги насочени към дигиталната трансформация на банковия сектор.