Новини

Сирма БК представя успешни проекти на Oracle Industry Connect 2018

Дата

10 апр 2018

Tema

Sirma Group

Сирма Бизнес Консултинг АД, представена от своите изпълнителни директори Цветомир Досков и Величко Тодоров, е спонсор и презентатор на престижното технологично събитие Oracle Industry Connect 2018, което ще се проведе между 10 – ти и 11 – ти Април, в The New York Hilton Midtown, Ню Йорк.

Двудневната конференция “Oracle Industry Connect 2018” събира на едно място индустриални представители и водещи фигури, клиенти на Оракъл, които ще споделят ценни съвети за идентифицирането и решаването на сложни предизвикателства. Запознавайки се с последните тенденции и постижения в различни индустрии, които използват решенията на технологичният гигант Оракъл, участниците ще обменят идеи, технологична експертиза и знания.

Лидери и експерти в областите комуникации, строителство и инженеринг, енергетика и комунален сектор, финансови услуги, здравеопазване, туризъм, застраховане, науки за живота и търговия, представят най-добрите практики при въвеждането на критични за бизнеса приложения, ключови за съответната индустрия. Освен презентациите разпределени по области, участниците ще имат възможности за среща с изявени лидери на мнение, експерти, установяване на контакти, демонстрации на мулти–индустриални взаимодействия.

Нашите колеги ще споделят своя опит в развитието на FlexCube и OBIEEE в България и региона, проектите за upgrade на FC 12 и т.н. Програмата на панела “Финансови услуги” включва теми като цифрови платформи, облак, блокчейн, машинно обучение, платформи за данни и т.н. Дискусии в специализирани групи ще разгледат казуси от корпоративното и ритейл банкиране, застраховане, рискове и регулации в сектора.

Презентаторите ще представят различни свои решения, които показват финансови услуги с фокус върху клиентите, нови идеи, модели в обслужването, прилагане на технологични иновации в управлението на данни и анализи на риска и съответствието. Ще се разгледат и примери за облачни иновации в областта на финансовите услуги, кои са движещите сили и предпоставките за успех.

През 2017 година Oracle Industry Connect се проведе в Орландо, Флорида, където бяха представени 161 презентации, 139 специални теми, 50 кръгли маси и привлече над 2000 посетители.

Повече информация за събитието тук.