Новини

Сирма Ентерпрайз Системс с ново облачно решение

Дата

18 ное 2016

Tema

Sirma Group

Сирма Ентерпрайз Системс АД обяви пускането на своето първо облачно решение – Sirma Go Digital на пазара в САЩ. То дава възможност на компаниите да сканират, мигрират данни, имплементират и конфигурират услуги, които им позволяват цифрово управление на документи. Решението е предназначено за малкия и среден бизнес, и e част от цялостната ситема за интелигентно управление на документи и процеси в една организация.

С помощта на Sirma Go Digital, компаниите могат да организират по-добре своята информация и модернизират бизнес процесите си, постигайки ясни RΟΙ. В резултат на подобрената ефективност на работните процеси, ще се оптимизират разходите и подобрят оперативните резултати.

Използвайки решението, фирмите могат да направят оценка на ситуацията и извършат предварителен разчет на разходите, свързани с дигитализирането на наличните хартиени документи. Като следваща стъпка се извършва сканиране, OCR и извличане на метаданни. Софтуерът автоматизира сканирането и работните процеси в компанията.

Друга съществена функционалност е класифицирането на документи, организирането на пространствата и създаването на динамични папки. Софтуерът разполага с богат набор от шаблони за документи, които може да се конфигурират по избор. От гледна точка на контрол на достъпа до информация, решението дава нива на достъп, преглед и одобряване на фирмени политики. Важен акцент също е, че екипът на Сирма предлага интеграция на персонализирани решения, свързани със спецификата на работните процеси и операции в дадена организация.

Sirma Go Digital е цялостно end-tо-end облачно решение, което позволява на компаниите да се фокусират върху управлението на основните бизнес процес, а не върху поддръжката на системите. Потреблението и заплащането на услугата следват SaaS модел – клиентите заплащат месечна такса, която е за реално използване и покрива обработката, съхранението и поддръжката. Цената на услугата е изключително конкурентна, няма ограничения за броя потребители.

Екипът, отговарящ за продажбите на облачните услуги на Сирма е под ръководството на Даниел Шийлс (Daniel Shiels), и е ситуиран в нов, трети офис на Сирма, разположен в самото сърце на Ню Йорк – Манхатън. Офисът отваря врати в средата на м. ноември 2016 г. Локацията е предпочетена от търговският екип на Сирма, поради наличието на голям брой потенциални клиенти, които вече са проявили предварителен интерес към продукта. Американските ни колеги са посветени на мисията да предлагат и имплементират Sirma Go Digital за сегмента на малкия и среден бизнес в САЩ. Те също предлагат консултиране и поддръжка, осигурявайки висока добавена стойност за на своите клиенти, на най-конкурентния и динамично развиващ се пазар в света.

За повече информация: http://sirmaenterprise.com/index.php/cloud-solutions/